O Nama2018-05-23T00:36:25+02:00

O NAMA

Star Optic je privatna optika sa dugogodišnjim profesionalnim iskustvom prvenstveno u preciznom određivanju dioptrije i pronalaženju najboljih korektivnih rešenja za naše pacijente, bilo da je reč o dioptrijskim naočarima ili kontaktnim sočivima. Jedan od važnih segmenata našeg rada je i pomoć pacijentima u otklanjanju manjih očnih tegoba ili upućivanje na adekvatno dalje lečenje u sistemu zdravstvene zaštite ili na privatnim klinikama u zemlji i inostranstvu.

Ono na šta smo ponosni je pristup svih članova našeg tima pacijentu, kroz maksimalno individualizovan odnos, kreiran upravo u skladu sa potrebama svake osobe koja nam se obrati za oftalmološku pomoć.

Svaki posao je onoliko lep koliko nam pričinjava zadovoljstvo – pacijentu koji odlazi zadovoljan, sa najadekvatnijim rešenjem za svoj dobar vid, a nama koji ostajemo sa osećajem da smo pomogli još jednoj osobi da bolje i jasnije vidi. A nakon toga, tu je i osećaj da smo pomogli našim pacijentima da izgledaju bolje, nudeći im dioptrijske okvire vrhunskog dizajna, odličnog kvaliteta, a pristupačne, ili sočiva najboljih svetskih proizvođača, komforna za nošenje ili u bogatom spektru boja, koje nude sjajnu ličnu transformaciju.

Samo deo naše ponude i usluga su:

Bogat asortiman dioptrijskih ramova

Sve vrste dioptrijskih stakala koja postoje na našem tržištu

Sve vrste kontaktnih sočiva i sočiva u boji

Polarizovane sunčane naočare, koje osim što štite oči, poboljšavaju vid…

Vršimo besplatne provere dioptrije. Nudimo brzu, preciznu, kvalitetnu ,kompjutersku izradu dioptrijskih naočara i ugradnju dioptrijskih stakala. Vršimo sve vrste popravki naočara

Nudimo razne olakšice i vidove plaćanja, za penzionere, zaposlene, studente, nezaposlene; putem administrativnih zabrana na penziju ili platu, putem čekova, kartica,…

I još jedan detalj na koji smo posebno ponosni – zadovoljstvo i vernost naših pacijenata ogleda se u tome da im nije daleko da iz svih krajeva Beograda dođu do nas u Mirijevo, jer veruju rešenjima koja im nudimo i znaju da smo najbolji prijatelj njihovog dobrog vida!

preloader